IT 

Transport er andet, og meget mere, end flytning af produkter. Det har vi for længst indset hos Johs Rasmussen Svebølle A/S.

Vi ved, at det er vigtigt for vores kunder at få et godt og hurtigt overblik over transportforløbet, da dette er medvirkende til at effektivisere driften og give konkurrencemæssige fordele.

Vi ved også, at det er vigtigt at kunne omstille sig hurtigt for at kunne efterkomme vores kunders ønsker. Her er stabile og pålidelige IT systemer en vigtig brik.

På den baggrund har vi hos JR været omhyggelige med at vælge vores IT systemer og IT leverandører.Vi har valgt at benytte standardsystemer, som er stabile og åbne for tilpasninger. Alle JR's biler er udstyret med tablet PC eller en anden computer med mobil adgang til internettet, som forsyner os med data på de enkelte transporter.

Vores vision er at: "Vi baner vejen for Deres forretning" og på denne side kan ses en række standard IT-produkter, som kan give administrative besparelser hos vores kunder og som vi tilstræber at kunne tilbyde i forbindelse med enhver transport.

Læs mere på vores IT-produktblad her.